Igrane utakmice prvog kola

HVIDRA 2021: Branitelj naslova krenuo pobjedom

Svoj prvi nastup na turniru su imali i branitelji naslova, momčad "Vaske Benz" Ljuti Dolac. Momčad sastavljena uglavnom od premijerligaških igrača futsala, je slavila pobjedivši "Caffe bar Miami" 4:2.
Sport / Ostali sportovi | 30. 11. 2021. u 15:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Utakmicama prvog kola nastavljeno je odigravanje utakmica na tradicionalnom Božićnom turniru HVIDR-a 2021. Svoj prvi nastup na turniru su imali i branitelji naslova, momčad "Vaske Benz" Ljuti Dolac. Momčad sastavljena uglavnom od premijerligaških igrača futsala, je slavila pobjedivši "Caffe bar Miami" 4:2.

Strijelci i to dvostruki za Vaske Benz su bili Marijo Aladžić i Nermin Kahvedžić, dok su u poraženoj momčadi, po gol postigli Toni Dedić i Dario Topić.

Svoje adute i ove godine ima provjerena momčad "Krešimir Keta Bandić" koja je u prvom kolu eliminirala sastav "HVIDR-a Čapljine" rezultatom 3:2. Strijelci za pobjedničku momčad bili su Mile Pehar, Romano Vlaho i Vice Božić, dok su za "Hvidra Čapljina" pogađali Jakov Kalfić i Vinko Kalfić. Momčad "Krešimir Keta Bandić" je prošle godine na ovom turniru osvojila treće mjesto.

Kao što je poznato, ove godine je paralelno organiziran i turnir osnovnih škola ili mlađih kategorija.

O.Š. "Bartol Kašić" slavila je protiv O.Š. Ilići rezultatom 1:6 (Ivano Raspudić (3), Gabrijel Božić, Toni Pupić, Matija Miličević / David Markotić), dok je O.Š. "S.S.Kranjčević" nadigrala Treću Osnovnu školu s 5:0 (David Antunović (3), Filip Cvitković (2).

Kopirati
Drag cursor here to close