Nakon što je pala na doping testu

Halep: Počinje najteži meč mog života

"Nikada u karijeri nisam pomislila na varanje, to je protiv vrijednosti na kojima sam vaspitana. Suočena s ovom nepoštenom situacijom, osjećam se zbunjeno i izdano", kaže Halep.
Sport / Ostali sportovi | 23. 10. 2022. u 01:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvostruka Grand Slam pobjednica i deveta tenisačica svijeta Simona Halep bila je pozitivna na zabranjenu supstancu roxadustat tijekom ovogodišnjeg US Opena.

To je informacija koja je iznenadila mnoge ljubitelje tenisa, jer ipak se radi o igračici koja je uzela dva Grand Slam naslova, koja je godinama
u vrhu WTA rang liste. Veliko je pitanje kako će se stvari razvijati dalje u karijeri rumunjske tenisačice. Povijest kaže kako je Maria Sharapova
posljednja tenisačica koja je pala na doping testu, s ovako dobrim rankingom.

"Nikada u životu nisam bila ovako šokirana. Danas počinje najteži meč mog života: borba za istinu. Nikada u karijeri nisam pomislila na varanje, to je protiv vrijednosti na kojima sam vaspitana. Suočena s ovom nepoštenom situacijom, osjećam se zbunjeno i izdano. Ne radi se o titulama i novcu, već o časti i ljubavnoj vezi koju sam s tenisom razvila u posljednjih 25 godina", dodala je Halep koja je zatražila analizu drugog uzorka, koji je potvrdio rezultate prvog.

Kopirati
Drag cursor here to close