Pritisak je bio veliki

Halep izgubila, mučio je napad panike

"Dogodio mi se napad panike i nisam se znala nositi s tim jer mi se ne događa često. Nakon meča je bilo teško, ali sada sam dobro, oporavila sam se i naučit ću nešto iz ove epizode" pojasnila je Halep.
Sport / Ostali sportovi | 27. 05. 2022. u 17:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još jedno veliko iznenađenje dogodilo se u ženskoj konkurenciji na ovogodišnjem Roland Garrosu. Kineskinja Qinwen Zheng je bila bolja u tri seta od Simone Halep. Kineskinja je slavila 2-6, 6-2, 6-1, a Rumunjka je u jednom trenutku zatražila pomoć. Nije se radilo o ozljedi, već u nećem drugom. Medicinski time put je stigao kod 3-0 za Kineskinju u trećem setu.

Halep je pozvala liječnika koji joj je izmjerio puls i krvni tlak. Nastavila je, ali bilo je evidentno kako ima problema s disanjem. Dobila je liječničku pomoć i drugi puta, ali situacija se nije popravila. Ni rezultatski ni sa samom Halep koju je medicinsko osoblje zadržalo određeno vrijeme, prije nego što se pojavila pred novinarima.

"Igrala sam dobro na početku, imala sam i break u drugom setu, ali onda se nešto dogodilo. Jednostavno sam se pogubila. Dogodio mi se napad panike i nisam se znala nositi s tim jer mi se ne događa često. Nakon meča je bilo teško, ali sada sam dobro, oporavila sam se i naučit ću nešto iz ove epizode. Mislim da nije ništa opasno u pitanju, dobro je da se opet mogu smijati. Oporavila sam se i učit ću iz ove situacije. Vjerojatno sam bila pod većim opterečenjem. Znala sam da se moram samo smiriti, jer su liječnici sve provjerili. Sve je bilo savršeno. Sada sam super" pojasnila je Halep.

Jedan od komenatatora Eurosporta, Tim Henman je dao svoj komentar.

"Tužno je kad se takve stvari događaju. Ali, jako je hrabro što je Simona tako iskreno govorila o tome što joj se dogodilo jer smatram da to može imati pozitivan utjecaj na sve koji se bore s problemom mentalnog zdravlja da odu potražiti pomoć. Velika je stvar što je nakon poraza u tako teškim okolnostima odlučila doći na konferenciju za novinare i govoriti o tome", zaključio je Henman.

Kopirati
Drag cursor here to close