Kuglice naklonjene

Hajduk, Rijeka i Osijek mogu biti zadovoljni ždrijebom

U 3. pretkolu nogometne Konferencijske lige splitski Hajduk će igrati protiv pobjednika susreta između portugalske Vitorije iz Guimaraesa i mađarske Puskas Akademije
Sport / Ostali sportovi | 18. 07. 2022. u 17:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski klubovi, Hajduk, Rijeka i Osijek su također danas saznali imena mogućih protivnika u trećem pretkolu Konferencijske lige.

U 3. pretkolu nogometne Konferencijske lige splitski Hajduk će igrati protiv pobjednika susreta između portugalske Vitorije iz Guimaraesa i mađarske Puskas Akademije, a u istoj fazi natjecanja mogli bi nastupiti i Osijek i Rijeka ukoliko budu uspješni u 2. pretkolu.

Osijek će u slučaju prolaska preko kazahstanskog Kizilžara u 3. pretkolu za suparnika imati bugarski Botev iz Plovdiva ili ciparski APOEL, dok će Rijeka, ako izbaci švedski Djurgarden, u sljedećoj rundi kvalifikacija igrati protiv boljeg iz ogleda rumunjskog Sepsi Sfantu Gheorghea i slovenske Olimpije iz Ljubljane.

Hajduk će u prvoj utakmici biti domaćin, a uzvrat će igrati u gostima, dok će Osijek i Rijeka će u prvim utakmicama biti gosti, a uzvrate će imati na domaćem travnjaku.

Kopirati
Drag cursor here to close