Odlična forma u ovoj godini

Francuz Ugo Humbert osvojio turnir u Dubajiu

Francuski tenisač time je nastavio savršeni niz u finalnim susretima na ATP turnirima tijekom karijere. Ovo mu je bio šesti finalni dvoboj i šesta turnirska pobjeda.
Sport / Ostali sportovi | 02. 03. 2024. u 19:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iznenađenje na kraju turnira u Dubaiju. Ili nije ako se gleda trenutačna forma Francuza. Kojem nije bio problem prebaciti se s jedne na drugu podlogu.Uzeo je Marseille u dvorani pa se prebacio na otvoreno, na turniru u Dubaiju. U finalu je Ugo Humbert savladao Kazahstanca Aleksandera Bublika sa 6-4, 6-3.

Nakon što je u polufinalu svladao Medvedeva, prvog nositelja turnira, u finalu je 25-godišnji Humbert odigrao još jedan jako dobar meč u kojem ni jednom nije izgubio svoj prepoznatljivi servis. U prvom setu ključni je break napravio kod vodstva 5-4, dok je u drugom nastavio s dominacijom te je relativno lako slomio Bublika. Mala šansa za Bublika se otvorila kod 3-5 u drugoj dionici. Imao je break šansu za povratak, ali se Humbert spasio i u tom gemu okončao meč.

Francuski tenisač time je nastavio savršeni niz u finalnim susretima na ATP turnirima tijekom karijere. Ovo mu je bio šesti finalni dvoboj i šesta turnirska pobjeda. Do ove godine je slavio u Aucklandu, Antwerpu, Halleu i Metzu. Bublik je ostao na četiri osvojena turnira, a sedam puta je gubio završni meč.

Kopirati
Drag cursor here to close