Stao u zaštitu Rubleva

Bublik: Ako izbacimo suca, onda ne možemo izbaciti Andreya

"Ako izbacimo suca, onda ne možemo izbaciti Andreya, u tome je stvar. Ne možemo izbaciti igrače, tenis postoji zbog nas, mi igramo taj sport, a ne obrnuto. Možemo maknuti bilo kojeg suca i to bi riješilo brojne probleme", poručio je Bublik.
Sport / Ostali sportovi | 02. 03. 2024. u 10:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je zahvaljujući diskvalifikaciji protivnika, Aleksandar Bublik izborio finale Dubaija, upravo je on bio tenisač koji je među prvim reagirao.
Bublik je bez ikakve dileme stao na stranu Andreya Rubleva.

"Tenis je naša strast, mi živimo za njega. Onda se pojavi neki čovjek koji je linijski sudac nekoliko godina i on odlučuje o nečemu. Je li Rublev kriv za ono što je napravio? Možda. Je li linijski sudac kriv? Možda. Ako izbacimo suca, onda ne možemo izbaciti Andreya, u tome je stvar. Ne možemo izbaciti igrače, tenis postoji zbog nas, mi igramo taj sport, a ne obrnuto. Možemo maknuti bilo kojeg suca i to bi riješilo brojne probleme", poručio je Bublik.

Podsjećamo, Rublev je nakon izgubljenog gema u trećem setu polufinala vikao na jednog od linijskih sudaca na ruskom jeziku, potom ga je netko od službenih osoba prijavio zbog korištenja neprimjerenog rječnika zbog čega je reagirao glavni sudac turnira nakon čega je uslijedila diskvalifikacija.

Kopirati
Drag cursor here to close