Vatreni navijači

Fortuna dobila svoju navijačku grupu

Univerzalnu školu sporta Fortuna bodrit će vatreni navijači
Sport / Ostali sportovi | 25. 09. 2023. u 08:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Univerzalna škola sporta Fortuna dobila je i svoju navijačku grupu. Naime dva prijatelja osnovala su ovu grupu a u nedjelju je bila prva utakmica kako su organizirano navijali.

Dva navijača koji su htjeli ostati anonimni, K.Š i A.S., veliki ljubitelji nogometa, osim pomnog promatranja utakmice, odlučili su svom timu davati svesrdnu podršku. Organizirali su se i počeli kao profesionalci vatreno navijati za svoj tim, kojem je kako se čini podrška godila.

S obzirom da je prvo organizirano navijanje bilo ovako pozitivno, vjerujemo kako će ova navijačka skupina iz utakmice u utakmicu biti sve veća i vatrenija.

Kadeti su upisali svoju prvu pobjedu u sezoni 2023./24., savladavši ekipu FK Lokomotiva na stadionu ''Vrapčići''.

Hat-trick Alena Aličkovića, dva gola Emila Mutilovića i pogodak Saudina Aličkovića za konačnih
0:6. Iduće kolo selekcija kadeta je slobodna.

U vrlo zanimljivoj utakmici, sa dosta preokreta u prvom poluvremenu, seniori su savladali HNK Branitelj. Kenan Šarić je postigao prvi pogodak, nakon kojeg je Branitelj izjednačio. Novi gol postiže Tarik Isić, a domaćini ponovo izjednačavaju rezultat.

Nakon uspješno izvedenog jedanesterca Isić ponovo dovodi Fortunu u vodstvo, a potom golom Mustafe Čolakhodžića Fortuna prvo poluvrijeme završava sa dva gola prednosti.

Kopirati
Drag cursor here to close