Štiglići

Najmlađi Plemići osvojili Fortuna Arena Cup

Najviše razloga za slavlje i smijeh imali su polaznici nogometne škole HŠK Zrinjski Mostar, popularni 'štiglići'.
Sport / Nogomet | 28. 02. 2021. u 12:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U mostarskom Arena sport centru u subotu je održan 'Fortuna Arena Cup' u kojem su sudjelovali najmlađi nogometaši u konkurenciji 2014/15. godišta.

U sjajnoj atmosferi i prije svega u odličnoj zabavi koju je za sve sudionike priredila UŠS Fortuna koja je organizirala turnir, najviše razloga za slavlje i smijeh imali su polaznici nogometne škole HŠK Zrinjski Mostar, popularni 'štiglići'.

Foto: Bljesak.info / Najmlađi Plemići osvojili Fortuna Arena Cup

Oni su na kraju u generaciji 2014. godišta odnijeli naslov pobjednika turnira savladavši u finalnoj utakmici Spartu iz Sarajeva dok je 3.mjesto u gradskom derbiju pripalo HNK Branitelj koji je u uzbudljivom susretu bio bolji od ŠN Tiki Taka.

Za sjajnu organizaciju svakako valja pohvaliti i UŠS Fortuna kao i Arena Sport Centar te svakako i same najmlađe nogometaše koji su pokazali kako Mostar i BiH ne trebaju brinuti za svoju nogometnu budućnost.

Pogodak Ivana Vučine

Na turniru odigranom u Arena Sport Centru koji se igrao kategorijama 2014/15.godišta viđeno je dosta sjajnih poteza u režiji najmlađih nogometaša a mi vam donosimo slobodnjak 7-godišnjeg Ivana Vučine u stilu najvećih majstora travnatih terena ...

Uživajte!

Kopirati
Drag cursor here to close