Pred punim tribinama

Đoković krenuo laganom pobjedom

" Iznenađujuće mi je bilo vidjeti pune tribine već u mom prvom povratničkom meču. To me je motiviralo i natjeralo da pokažem svoje najbolje lice na terenu. Drago mi je što sam se vratio u Australiju", rekao je nakon meča Novak.
Sport / Ostali sportovi | 03. 01. 2023. u 13:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novak Đoković je napokon odigrao jedan singl meča u Australiji. Nakon svega što se dešavalo prošle godine, drame koju je prošao, Novak je kao vrstu priprema za Australian Open izabrao turniru u australskom Adelaideu. Bez većih problema je prošao prvu prepreku, Francuza Constanta Lestiennea, 65. tenisača svijeta, sa 6-3, 6-2. Već nakon meča parova, vidjelo se da će Novak imati sjajnu podršku na ovom turniru koji jeste iz serije 250, ali okuplja vrlo zanimljivo društvo.

"Iznenađujuće mi je bilo vidjeti pune tribine već u mom prvom povratničkom meču. To me je motiviralo i natjeralo da pokažem svoje najbolje lice na terenu. Drago mi je što sam se vratio u Australiju, hvala svima. Ne mogu da se požalim za prvi meč, prvih šest gemova su bili neizvjesni. On igra iz kontre, ne griješi mnogo, ima nezgodan servis, ali kada sam napravio break, podigao sam nivo igre", pojasnio je Novak nakon meča.

U osmini finala turnira u Adelaideu, zaigrat će ponovno protiv Francuza, koji je tek jedno mjesto bolje rangiran od njegovog suparnika u prvom kolu, a bit će to Quentin Halys. U drugom kolu ovog turnira su još i Daniil Medvedev, Karen Khachanov, Jannik Sinner, Denis Shapovalov.

Kopirati
Drag cursor here to close