Ima plan

Đoković pokreće novi biznis

Prema njegovim riječima, plan je da sve krene početkom sljedeće sezone, od Australijan opena na početku 2024. godine.
Sport / Ostali sportovi | 20. 11. 2023. u 08:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novak Đoković je poslije osvajanja Završnog Mastersa u Torinu najavio da pokreće novi biznis - proizvodnju i prodaju svog sportskog pića. Prema njegovim riječima, plan je da sve krene početkom sljedeće sezone, od Australijan opena na početku 2024., prenose Nezavisne.

"Mogu da dam i neku blagu meku najavu onoga što ćete vidjeti u Australiji. Tu ću otpočeti novi biznis koji ću promovirati za vrijeme turnira tamo. U pitanju je novo sportsko piće, moje hidratacijsko, sa tim ću krenuti. Brend će obuhvaćati mnogo različitih proizvoda u oblasti zdravlja i wellnesa i tome se radujem", rekao je Novak.

Novak je na veoma posećenoj konferenciji za novinare posle finala govorio o raznim temama i bio je sjajno raspoložen nakon povijesnog uspjeha i osvajanja rekordne, sedme titule na posljednjem Mastersu u sezoni.

Uz titulu, Đoković će u ponedjeljak otići iz Italije i sa ogromnom, višemilijunskom zaradom od povijesnog uspjeha.

Đoković neće otići na odmor poslije napornog tjedna, već će se priključiti Davis kup reprezentaciji u Španjolskoj, gdje će od četvrtka igrati u završnici prestižnog i reformiranog turnira nacionalnih timova, sa planom da i tamo vodi svoj tim do uspjeha, a da potom ode na pauzu od mjesec dana, tijekom koje će se odmoriti od 2023. i pripremati za nove izazove u 2024.

 

Kopirati
Drag cursor here to close