Carlitos uhvatio pet gemova

Đoković razbio Alcaraza

"Mislim da je ovo bio najbolji meč ovog tjedna. Prva tri meča u skupini sam igrao tri seta, dosta sam se mučio u svakom. Bilo je lijepo za promjenu dobiti meč u dva seta, protiv izvanrednog igrača", istakao je Novak.
Sport / Ostali sportovi | 18. 11. 2023. u 23:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvije break lopte Alcaraza na početku meča i dvije u šestom gemu drugog. Sve ostalo je proteklo u znaku Novaka Đokovića koji sigurno nije očekivao da će na ovakav način zaključiti meč protiv prvog do sebe po kvaliteti.

Dovoljno je vratiti film na turnir u Bercyju i one Novakove mečeve do finala, pa onda ovaj u Torinu i mečeve u skupini. Međutim, ovo definitivno nije Alcaraz kojeg smo gledali u Wimbledonu. Uostalom nakon Wimbledona, Alcaraz nije osvojio niti jedan turnir.

U Cincinnatiju je igrao finale, nakon toga ovo večeras je bilo treće polufinale koje je izgubio. S druge strane, Novak je opet bio u svom elementu. Na svaki izazov Španjolca je odigrao najbolje poene i na kraju je ispustio pet gemova. Break za 5-3 i još jedan za 2-1 su bili dovoljni.

"Mislim da je ovo bio najbolji meč ovog tjedna. Prva tri meča u skupini sam igrao tri seta, dosta sam se mučio u svakom. Bilo je lijepo za promjenu dobiti meč u dva seta, protiv izvanrednog igrača. Bio je u odličnoj formi. Vršio je pritisak, imao break šanse na startu, vidjelo se da je spreman. Uspio dam da izdržim, na 4-3 s novim loptama sam ga natjerao na udarac više, na greške. Nakon toga sam odigrao perfektan meč, napravio dva breaka, atraktivni poeni... Jako sam zadovoljan svojom igrom, nadam se da ću ponoviti ovo izdanje u finalu, ako ne i bolje", rekao je Novak.

Kopirati
Drag cursor here to close