Savladao Fritza u dva tie breaka

Đoković: Nisam igrao najbolje...

"U trenucima kada je servirao za set uspio sam ubaciti u veću brzinu i osvojiti neke važne poene. Nisam igrao najbolje, ali sam se dovoljno dobro držao" naglasio je Novak nakon meča.
Sport / Ostali sportovi | 19. 11. 2022. u 18:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novak Đoković je u finalu završnog turnira najboljih osam. Nakon velike borbe u dva seta, Novak je slomio otpor Taylora Fritza koji je u Torinu igrao sjajan tenis u tjednu koji je polako iza nas. Dva seta su trajala skoro dva sata.

Relativno rano su se počeli gubiti servisi u ovom meču. Novak je break došao na 3-2, ali je Fritz odmah uzvratio. I onda je došao tie break. Koji je bio poprilično neizvjestan. Na kraju je Đoković slavio 7-5. Bez obzira na izgubljeni prvi set, Fritz je odlično ušao u drugi. Došao je do prednosti i činilo se kako je treći set neminovnost. Međutim u desetm gemu se Đoković vraća i onda opet tie break. I skoro nevjerojatno sličan prvom. Prvu meč loptu Novak ne koristi na 6-5, drugu na 7-6 pretvara u pobjedu.

"Morao sam da se borim da bih preživio. Nisam se osjećao baš reaktivno i komforno. Nakon jučerašnje naporne bitke protiv Medvedeva, znao sam da će mi biti potrebno vremena da se prilagodim, da pronađem dinamičnu kretnju protiv Fritza, jednog od najboljih servera na Touru. Morao sam da budem veoma strpljiv. Drugi set nisam počeo dobro, ali sam uspio da vratim break na 5-4.
U trenucima kada je servirao za set uspio sam ubaciti u veću brzinu i osvojiti neke važne poene. Nisam igrao najbolje, ali sam se
dovoljno dobro držao" naglasio je Novak nakon meča.

 

Kopirati
Drag cursor here to close