Bugarin slavio prvi put nakon 2017. godine

Dimitrov uzeo turnir, roditelji morali na avion prije kraja meča

Zanimljivo, te godine je također Bugarin slavio u Brisbaneu. Holger Rune je imao 12 godina. Danas je Danac poražen u finalu 6-7(5), 4-6.
Sport / Ostali sportovi | 07. 01. 2024. u 17:30 Feđa Ibrulj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na kraju prošle godine se probio do finala Bercyja. Nešto od dobre forme je Grigor Dimitrov zadržao u na početku ove. U Brisbaneu je otišao do kraja, za prvi naslov na Touru nakon 2017. godine. I završnog Finalsa u Londonu.

Zanimljivo, te godine je također Bugarin slavio u Brisbaneu. Holger Rune je imao 12 godina. Danas je Danac poražen u finalu 6-7(5), 4-6. Dimitrov se nadao da će meč ranije završiti ali nije. Roditelji nisu ostali do kraja, jer su morali hvatati let za povratak kući.

"Rekao sam im zbogom prije meča i nekoliko puta sam gledao na sat hoću li završiti meč malo ranije, ali nažalost nije bilo tako lako. Moraju se vratiti na posao, moraju se vratiti svojim životima. Bilo je sjajno što sam ih imao blizini posljednja dva, tri tjedna. Za mene je sve ovo bilo emotivno, jer je prošlo dosta vremena od kada sam osvojio posljednji turnir. Moja "ljubavna afera" započela je ovdje prije mnogo godina u Brisbaneu i nastavlja se. Jako sam zahvalan što sam ponovno podigao trofej", istakao je Dimitrov.

Prije Runea, 32-godišnjak iz Haskova savladao je Thompsona, Hijikatu, Altmaiera i Marija, pa je došao do devete titule u karijeri u 18. finalu.

Kopirati
Drag cursor here to close