Nakon nastupa u Brisbaneu

Nadal: Nisam 100 posto siguran ni u što sada

"Nadam se da ozljeda nije ozbiljna, da ću trenirati sljedećeg tjedna i igrati u Melbourneu, ali iskreno, nisam 100 posto siguran ni u što sada", zaključio je Nadal.
Sport / Ostali sportovi | 06. 01. 2024. u 01:50 Feđa Ibrulj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sve je izgledalo dobro nakon prva dva meča. Nadal je prošao u četvrtfinale bez izgubljenog seta. Međutim, optimizam koji je
bio prisutan nakon tih mečeva je ipak splasnuo. Pored činjenice da Nadal poražen, medicinski time out je zabrinuo mnoge. Nadala, njegove navijače ljubitelje tenisa. Sada se postavlja samo jedno pitanje. O kakvoj se ozljedi radi, hoće li Rafa biti spreman za Australian Open.

"Problem je na sličnom mjestu kao prošle godine, ali nije isti. Da jest, odmah bih znao. Prošle je godine to bio ligament, a ovo je više mišić. Mišići su mi sada veoma umorni. Moram vidjeti kakav ću biti kad sutra ustanem, ali nadam se da ću sljedećeg tjedna trenirati za Melbourne. Problem je samo što je bol u sličnom predjelu, pa zbog toga brinem malo više nego obično", rekao je osvajač 22 Grand Slama.

Odjednom više nije posve sigurno da će Nadal biti spreman za nastup na Australian Openu.

"Moram prihvatiti sve što se bude dogodilo. Ako se nešto dogodi, ako imam problem u nekom drugom dijelu tijela, moram to prihvatiti. Ovo je početak, nisam igrao turnir dugo, a nije ni da sam trenirao na najvišem nivou mjesecima. Posljednji mjesec bio je prilično dobar kad je riječ o intenzitetu, ali to nije dug period. Nadam se da ozljeda nije ozbiljna, da ću trenirati sljedećeg tjedna i igrati u Melbourneu, ali iskreno, nisam 100 posto siguran ni u što sada", zaključio je Nadal.

Kopirati
Drag cursor here to close