Odlukom sudaca

Chisora nakon šest godina uzvratio Pulevu

Sport / Ostali sportovi | 10. 07. 2022. u 11:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Šest godina je čekao priliku za revanš i uspio je Derek Chisora pobjediti Kubrata Puleva. U tvrdom, teškaškom obračunu prekinuvši niz od tri uzastopna poraza.Sudac Yordan Ezekiev je borbu bodovao 116-112 u korist Puleva, Guillermo Perez je bodovao isto u korist Chisore. Presudio je sudac Steve Gray koji je bodovao 116-114 za Chisoru, što znači da je pobijedio podijeljenom sudačkom odlukom.

Možda to nije bio najtehničkiji okršaj svih vremena, ali Pulev-Chisora je bio okršaj u kojem su dva veterana teške kategorije nemilosrdno razmjenjivali udarce tijekom. Nekako do pete runde Chisora je bio taj koji ide naprijed bez obzira da li će primiti neki neugodan udarac, ali je Pulev znao uzvratiti, netko će reći kako su njegovi udarci bili čisti. U sedmoj rundi Chisora je pogodio Puleva sa dva neugodna udarca ali je Bugarin ostao na nogama. Na kraju tijesno, ali pobjeda je pobjeda.

Čak bi smo mogli reći da je ova Chisori jednostavno produžile karijeru, jer sa četiri vezana poraza on kao boksač koji ima 38 godina, teško bi bio zanimljiv.

Video: Derek Chisora vs. Kubrat Pulev 2

" Osjeća se dobro, motiviran je u formi i zdrav, nastavit ćemo slagati kockice.Želi otići negdje na Bliski istok, želi malo kavijara. Tamo bi smo mogli ugovoriti veliku burbu za njega", poručio je Chisorin promoter Eddie Hearn.

Kopirati
Drag cursor here to close