Iznenađenje u Las Vegasu

Bivol šokirao Alvareza

"Pokazao sam da sam najbolji u svojoj diviziji. Eddie Hearn, oprosti što sam ti pokvario planove. Canelo je pogađao u moje ruke, ja sam njega u glavu. Gledao sam borbu protiv Calluma Smitha", pojasnio je nakon meča Dmitry Bivol
Sport / Ostali sportovi | 08. 05. 2022. u 18:09 Bljesak.info/Fightsite.hr

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mayweather zna kako zaraditi novac. Sada je uzeo 42.000 dolara na kladionici. Jer je bi dovoljno hrabar i kladio se na Rusa Bivola, koji je šokirao boksački svijet i sjajnog Canela Alvareza. Bivol je slavio jednoglasnom odlukom suca, a sva tri suca bodovala su meč rezultatom 115-113 u korist Rusa koji je tako zaustavio Alvareza koji je do ovog meča imao niz od osam uzastopnih pobjeda odnosno 16 borbi u kojima nije doživio poraz.

Ruski boksač kontrolirao je veći dio meča, a Meksikanac ga nije uspijevao ozbiljnije ugroziti. Na koncu je Bivol upisao 20. pobjedu u svojoj profesionalnoj karijeri, a deveti put zaredom uspješno je obranio WBA titulu u poluteškoj kategoriji.Canelo je neposredno nakon borbe izjavio kako planira aktivirati klauzulu koja mu omogućuje instantni revanš, no Meksikanac bi se u devetom mjesecu trebao boriti protiv Golovkina. Ovaj meč je za Alvareza bio jedna vrsta izazova s obzirom da je nastupio u druoj težinskoj kategoriji.

"Pokazao sam da sam najbolji u svojoj diviziji. Eddie Hearn, oprosti što sam ti pokvario planove. Canelo je pogađao u moje ruke, ja sam njega u glavu. Gledao sam borbu protiv Calluma Smitha", pojasnio je nakon meča Dmitry Bivol koji drži pojas WBA prvaka poluteške kategorije, a branio ga je osam puta. ESPN ga vidi kao drugog najboljeg poltueškaša svijeta.

Kopirati
Drag cursor here to close