Kakva ideja

Carota Boysi: Počelo je kao šala, sada su navijačka skupina

"Oni su skoro poznatiji od mene. Imam imena, ali sam se ipak malo zbunio, zbog ovih njihovih kostima. Sjajno je imati ovaj fan klub" tvrdi Sinner.
Sport / Ostali sportovi | 15. 11. 2023. u 09:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sve je počelo još 2019. godine sasvim slučajno. Jannik Sinner je na pauzi između odigranih gemova umjesto banane koja je "tradicionalna" kod tenisača, odlučio uzeti mrkvu. Koja je bila početak zanimljive ideje za navijače upravo Jannika Sinnera. Dobro, bilo tu malo boje lica, kose, tena, samog Sinnera. 

Oni su se na turniru u Rimu ove godine obukli u kostime koji su imali oblik mrkve i naravno odmah su privukli pažnju prisutnih. Kako publike tako i medija. U tom društvu bili su Enrico Ponsi, Gianluca Bertorello, Alessandro Dedominici, Lorenzo Ferrato, Francesco Gaboardi i Alberto Mondino.

Video: Carota Boys 

Sponzori Jannika Sinnera su se odlučili povezati s ovom šestorkom i nastali su "Carota Boysi". Ponsi i Dedominici se bave poljoprivredom, Bertorello je pekar, Ferrato i Mondino su zaposleni u uredima.

Mala navijačka skupina koja se sada pojavljuje na svakom turniru uz Sinnera.

"Sve je to bilo daleko od onoga što smo zamislili. Počele su dolaziti narudžbe za majice s logom "Carota Boysa" iz Brazila, Grčke, Švicarske, Francuske i Sjedinjenih Država", kaže Ponsi. 

Zahvaljujući sponzorima ovi momci su se pojavili na Roland Garrosu, Wimbledonu, US Openu. Nekada su čekali turnir u Rimu, sada putuju na svaki naredni uz to se ne moraju brinuti, sve je plaćeno. Pomalo nevjerojatno. Naravno da su tu u Torinu, uživaju jer je Sinner upisao dvije pobjede, igra odlično u završnici sezone.

"Dok smo se na neki turnirima mogli zadržati nešto kraće, sada smo tu stalno. Torino je samo sat vremena voženje od grada Revella odakle smo mi", kaže Ponsi. "Carota Boysi" su napokon prije određenog vremena imali priliku da upoznaju svog idola. Koji je ostao iznenađen.

"Oni su skoro poznatiji od mene. Imam imena, ali sam se ipak malo zbunio, zbog ovih njihovih kostima. Sjajno je imati ovaj fan klub. On raste, tako da sam sretan zbog njih. Smiješno jeste, ali je super", naglasio je Sinner.

Kopirati
Drag cursor here to close