Jedna od bivših Borisa Beckera

Kerssenberg: Beckera nije promijenio zatvor

Nisam ja kriva što je on završio u zatvoru. Sam je sebi uništio reputaciju. Mi smo se počeli svađati kada sam se pokušala emancipirati u braku, ali i zbog toga što mi je lagao o svojem financijskom stanju", kaže Sharlely Kerssenberg.
Sport / Ostali sportovi | 19. 02. 2023. u 18:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ona se zove Sharlely Kerssenberg i bivša je supruga Borisa Beckera. Vjenčali su se 2009. godine i sada nizozemski model čeka razvod.
Nakon što je nekadašnji tenisač pušten iz engleskog zatvora nakon što je odslužio sedam i pol mjeseci kazne, onda je dala intervju njemačkom Bildu u kojem je opisala kako je Becker prestao plaćati alimentaciju za njihovog 13-godišnjeg sina Amadeusa.

Isto tako je objasnila kako nekadašnji tenisač nije nazvao svojeg sina ni 10 dana nakon izlaska iz zatvora.

"Boris zna biti šarmantan i ljubazan kada to želi, ali također zna biti pravi vrag i povrijediti ljude oko sebe svojim izjavama. Zatvor ga nije učinio boljom osobom, on živi u svojem svijetu i misli da se svijet okreće oko njega. Nisam ja kriva što je on završio u zatvoru. Sam je sebi uništio reputaciju. Mi smo se počeli svađati kada sam se pokušala emancipirati u braku, ali i zbog toga što mi je lagao o svojem financijskom stanju. Da nismo imali sina, on više ne bi igrao ulogu u mom životu. Šta Lili sada želi od Borisa? "Samo treba da preuzme odgovornost za svoje dijete, to je sve što tražim. Ako neko naudi mom djetetu, postajem majka lav. Boris to zna.

Kerssenberg i Becker objavili su da su se razveli u svibnju 2018., 11 mjeseci nakon što je šestostruki pobjednik Grand Slam turnira proglašen bankrotom.

Kopirati
Drag cursor here to close