Austrija ne posustaje

VIDEO I Austrijanci kompliciraju situacija, prvi bodovi Njemačke

Dovoljno je pogledati recimo šut Huteceka za 17:17 sa sirenom na kraju poluvremena protiv Mađarske. Pa recimo dva zicera koja skida Möstl dva napada zaredom kod vodstva Austrije 25:24.
Sport / Ostali sportovi | 18. 01. 2024. u 23:11 Feđa Ibrulj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Austrijanci ne posustaju. I dodatno kompliciraju situaciju u Kolnu. Tko je mogao očekivati da će baš oni iznenaditi. Ali već duže vremena Austrijanci pokušavaju, ulažu, organizirali su Europsko prvenstvo i valjda im se baš na ovom počelo vraćati.

Rijetko koja selekcija je napravila toliko puno na jednom takmičenju s dva remija kao Austrija, ali jednostavno su se tako stvari posložile. Jedna lopta protiv Hrvatske, jedna protiv Španjolske, pa su nastavili u tom ritmu i protiv Mađarske. Ali kada krene, tako je to u sportu. Dovoljno je pogledati recimo šut Huteceka za 17:17 sa sirenom na kraju poluvremena protiv Mađarske. Pa recimo dva zicera koja skida Möstl dva napada zaredom kod vodstva Austrije 25:24. Ili gol Bilyka dvadeset sekundi prije kraja s igračem manje. To je bio njegov osmi

Video: Austrija - Mađarska 

Dva boda ima i domaćin Njemačka. Wolff je skinuo sedmerac Magnussonu dvije minute prije kraja kod 24:23. Islanđani su prijetili, ali im je na kraju preostalo malo vremena, Golla je potvrdio pobjedu Njemačke 26:24. Knorr je zabio šest golova, Wolff je imao 12 obrana. Njegov kolega na drugoj strani Hallgrimsson je imao jednu obranu više, dok je Smarason parirao Knorru.

Video: Njemačka -. Island 

Nakon prvih utakmica drugog kruga, Francuska ima četiri boda, Austrija tri, Njemačka, Mađarska po dva, dok je Hrvatska ostala na jednom. Hrvatskoj sada trebaju sve tri pobjede do kraja turnira ako želi doći do polufinala.

Međutim, čak i sa svim pobjedama do kraja turnira, Hrvatska nije siguran putnik u polufinale. Za to će nam se trebati i poklopiti ostali rezultati. Hrvatska mora dočekati jedan poraz Austrije što nije nemoguće, ali u posljednjem susretu protiv je domaćin Njemačka.

Kopirati
Drag cursor here to close