Capitalsi u problemu

Alex Ovechkin se povlači na neodređeno vrijeme

"Život je težak. A kada su u pitanju obitelj i roditelji, to je ono što je važno. On će se sada pozabaviti nekim stvarima i mi ga podržavamo. Nisam siguran da će se vratiti brzo na led" rekao je glavni trener Capitalsa Peter Laviolette.
Sport / Ostali sportovi | 15. 02. 2023. u 01:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Navijači Washington Capitalsa, ali i ostali ljubitelji hokeja na ledu su ostali iznenađeni. Jedan od najboljih igrača današnjice, drugi strijelac NHL-a u povijesti, Alex Ovechkin se povlači na neodređeno vrijeme, razlozi su obiteljske prirode.

Iako to čelnici kluba nisu otkrili, čini se da je u pitanju zdravlje nekog od članova obitelji. Za sada je izvjesno kako propušta utakmice protiv Caroline, dvije, te jednu kontra Floride. Ove sezone je Ovechkin postigao 32 gola u 54 utakmice.

"Slušajte, ponekad je teško. Život je težak. A kada su u pitanju obitelj i roditelji, to je ono što je važno. On će se sada pozabaviti nekim stvarima i mi ga podržavamo. Nisam siguran da će se vratiti brzo na led" rekao je glavni trener Capitalsa Peter Laviolette. Laviolette nije otkrio planira li se Ovechkin, 13-struki NHL All-Star igrač koji je vodio Washington do njihovog prvog Stanley Cupa 2018. godine, vratiti u Rusiju gdje žive njegovi roditelji i ostali članovi obitelji.

"Razumijem kroz što Ovi prolazi, ali mislim da smo mi kao momčad svi svjesni situacije koja nije laka u ovom trenutku. Mislim da je prije svega najvažnija obitelj, zar ne?" rekao je centar Capitalsa Nicklas Backstrom.

"Došao je i razgovarao s suigračima", rekao je T.J. Oshie. "Definitivno, lijepo ga je vidjeti, zagrliti ga i dati mu do znanja da smo ovdje za njega osobno, a ne preko poruke. Mislimo na njega i nedostaje nam i želimo mu sve najbolji, sigurno."

 

Kopirati
Drag cursor here to close