Alexa ima nasljednika

VIDEO I Ovechkin junior je spreman, ima četiri godine i nastupio na All Staru

Sport / Ostali sportovi | 04. 02. 2023. u 11:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veljača je u Americi mjesec kada publika uživa. Pro Bowl (NFL), NBA All Star, NHL ALL Star. Tako su ovog vikenda najveće NFL face u Las Vegasu, dok su hokejaši na Floridi. Prije same utakmice, na rasporedu su različita takmičenja, nadmetanja, kako kod jednih tako i kod drugih. Hokejaši imaju svoj All Star Skills, gdje gledate najbrže klizače, one koje najbrže šutiraju na gol, itd...

Ipak, svojih pet minuta na početku je dobio jedan dječak koji ima samo četiri godine. Radi se o Sergeju, sinu jednog od najvećih Alexa Ovechkina. Sergej je dobio priliku da nastupi zajedno s tatom, uz Sydneya Crosbyja u Breakaway Challengeu, dok je na golu bio Robert Luongo. Tata Alex je asistirao, Ovi Junior je zabio.

Dobar početak nema što. Najstariji sin Ovechkin, Sergej, ima 4 godine. Rođen je 2018. Klizanjem se bavi više od godinu dana, Alex kaže kako ni on ni njegova supruga Nastja nisu gurali Sergeja da se okuša u hokeju, to je za njega sve bilo prirodno okruženje.

"Čim je prohodao uzeo je štap. Sa dvije godine je pokušao da ulovi pak na palicu, pak koji je u zraku", pojasnio je tata.

Usput, dva Ovechkina i Crosby bili su bolji od napadača Boston Bruinsa Davida Pastrnaka, Florida Panthersa Matthewa Tkachuka i Toronto Maple Leafsa Mitcha Marnera, pa su osvojili Breakaway Challenge.

Video: Breakaway Challenge
Kopirati
Drag cursor here to close