Može li povezati Indian Wells i Miami

Alcaraz nastavlja svoju seriju

"Nisam znao kako će se stvari razvijati, ali moj plan je bio slomiti protivnikov servis u ranoj fazi meča i onda igrati svoju igru. Znao sam da moram igrati svoju igru", naglasio je prolaska u polufinale Alcaraz.
Sport / Ostali sportovi | 31. 03. 2023. u 09:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Carlos Alcaraz nastavlja svoj put prema još jednom naslovu na Touru, nastavlja svoju borbu za Sunshine Double-om, jer ima priliku postati jedan od rijetkih tenisača koji je povezao dva naslova u Indian Wellsu i Miamiju. Uz to, Alcaraz bi to mogao sve napraviti bez izgubljenog seta što bi bio dodatni podvig. Ipak treba pričekati kako će se stvari razvijati u polufinalu, eventualnom finalu. Protiv Taylora Fritza nije bilo velikih problema. Španjolac je slavio 6-4, 6-2.

"Nisam znao kako će se stvari razvijati, ali moj plan je bio slomiti protivnikov servis u ranoj fazi meča i onda igrati svoju igru. Znao sam da moram igrati svoju igru, onako kako sam igrao prethodne mečeve", naglasio je prolaska u polufinale Alcaraz.

U polufinalu ga čeka Jannik Sinner što je ustvari repriza polufinala Indian Wellsa. Sinner je u četvrtfinalu bio bolji od Finca Emila Ruusuvorija 6-3, 6-1.

U drugom polufinalu imamo ruski obračun. Daniil Medvedev - Karen Khachanov. Medvedev je zaustavio kvalifikanta, Amerikanca Eubanksa 6-3, 7-5. Jeste Eubanks vratio break u drugom setu, ali to je bilo sve. Kad je bilo najvažnije, Medvedev je iskoristio treću meč loptu. Vrlo uvjerljiv je bio i Karen Khachanov koji je Argentincu Cerundolu prepustio pet gemova. Ako Khachanov savlada Medvedeva u polufinalu, ulazi u TOP u 10 društvo.

Kopirati
Drag cursor here to close