Drugi najduži meč u povijesti US Opena

Alcaraz nakon pet sati i 15 minuta pobjedio Sinnera

"Iskreno ne znam kako sam ovo napravio. Vjerovao sam u sebe, vjerovao u svoju igru. Bilo je teško zaključiti ovaj meč, pokušao sam ostati miran koliko sam mogao", rekao je kratko okupljenima na tribinama Alcaraz u dva sata i 26 minuta ujutro.
Sport / Ostali sportovi | 08. 09. 2022. u 09:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rekao je Patrick McEnroe na kraju, kako je ovo jedan od najboljih mečeva odigranih ikad na US Openu. Nakon pet sati i 15 minuta igre, drugi najduži meč na ovog turniru ikada. Meč koji je potvrdio da New York nikada ne spava. Baš tako. Jer iako nije previše gledatelja netko je u i ostao na tribina, to tri ujutro kako bi uživao, gledao jedan od najvećih mečeva ove godine.

Alcaraz i Sinner su udarali jednakim intenzitetom od prvog do zadnjeg poena, nevjerojatno. U petom setu je Sinner imao break i dvije gem lopte za 4-2. Alcaraz se vratio, da bi dva gema kasnije opet uzeo servis tenisaču iz Italije.

Na kraju je pogodio as za konačnih 3-2. Propustio je Alcaraz četiri set lopte kod 6-5 u drugom, još jednu setu loptu u tie breaku koji je na kraju otišao na stranu Sinnera. Sinner je dobio i treći kroz tie break, servirao za meč kod 5-4 u četvrtom. Imao je Alcaraz strašno puno break lopti, čak 25, iskoristio je deset, kod Sinnera je to bilo 7/16. Španjolac je slavio 6-3, 6-7(7), 6-7(0), 7-6, 6-3.

"Iskreno ne znam kako sam ovo napravio. Vjerovao sam u sebe, vjerovao u svoju igru. Bilo je teško zaključiti ovaj meč,
pokušao sam ostati miran koliko sam mogao", rekao je kratko okupljenima na tribina Alcaraz u dva sata i 26 minuta ujutro. U polufinalu Alcaraza čeka Frances Tiafoe, a prije nego što je napustio teren, mladi Španjolac je pobacao svoje tenisice na tribine.

Kopirati
Drag cursor here to close