Mladi Španjolac preskače Rim

Alcaraz: Najbolji tjedan u mom životu

"Sjajan je osjećaj moći pobijediti ove igrače. Pobijediti dva najbolja igrača u povijesti, a zatim i Zvereva, trećeg na svijetu. On je sjajan igrač. Rekao bih da je ovo najbolji tjedan u mom životu", naglasio je Alcaraz
Sport / Ostali sportovi | 08. 05. 2022. u 23:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prije samo 12 mjeseci, Alcaraz je bio rangiran na 120. mjestu ATP rang liste kada se pojavio na turniru u Madridu. Godinu poslije je već šesti na svijetu, nakon sjajnih nastupa u Madridu, prije toga u Miamiju, Indian Wellsu, Riju. I nije podatak za odbaciti. Momak je u karijeri osvojio pet turnira na Touru, toliko je igrao i finala. Nije izgubio niti jedan set.

"Sjajan je osjećaj moći pobijediti ove igrače. Pobijediti dva najbolja igrača u povijesti, a zatim i Zvereva, trećeg na svijetu. On je sjajan igrač. Rekao bih da je ovo najbolji tjedan u mom životu. Imam 19 godina i pokazao sam da mogu igrati ključne teške i duge mečeve, fizički se sjajno osjećam. Kao mali sam gledao ovaj turnir u Rimu, gledao sam Rafu kako podiže ovaj pehar. Sada ja na tom mjestu, dižem pehar, za mene je ovo jako emotivno" rekao je nakon meča Carlos Alcaraz koji će kako stvari stoje preskočiti turnir u Rimu i onda će se posvetiti pripremama za veliki Roland Garros.

Kopirati
Drag cursor here to close