Carlitos ruši sve prepreke pred sobom

Alcaraz: Iskreno ne znam što je presudilo

"Novak je bio jako blizu, imao je prilike slomiti moj servis na kraju drugog seta. Iskreno ne znam što je presudilo. Obojica smo odigrali vrhunski meč. Sada sam pun samopouzdanja pred finale" rekao je kratko nakon meča Alcaraz.
Sport / Ostali sportovi | 07. 05. 2022. u 23:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najbolji meč u dosadašnjem dijelu sezone. I sigurno će bez obzira što budemo gledali tamo sve do prosinca, biti jedan od najboljih. Igrala su obojica odlično, odlučile su nijanse, sitnice, meč je otišao na stranu Carlosa Alcaraza, Carlitosa kako mu Španjolci tepaju. I tko je danas pitao bilo šta za Nadala, jesu li ga eventualno spomenuli?

Moguće je, baš kao što je moguće da nisu. Uostalom, kome je na pamet padao kada su uživali u još jednom sjajnom izdanju Alcaraza. Koji je opet i griješio, imao jako puno neforsiranih pogreašaka (57), ali je zato sakupio 51 winner. Novak je imao 24 winnera i 31 neforsiranu pogrešku.

"Iskreno ne znam što je presudilo u ovom meču, gdje sam napravio neku razliku. Novak je bio jako blizu, imao je prilike slomiti moj servis na kraju drugog seta. Iskreno ne znam što je presudilo. Obojica smo odigrali vrhunski meč. Sada sam pun samopouzdanja pred finale" rekao je kratko nakon meča Alcaraz.

Novak Đković je odigrao svoj najteži, ali i najbolji meč ove godine. Ovo je daleko bilo bolje od njegovih izdanja u Dubajiu ili Beogradu.

"Bila je velika borba, odličan meč. Razočaran sam što sam propustio svoje šanse i u drugom i u trećem setu. Carlos je svoje prilike iskoristio kada je bilo važno.U svim važnim trenucima išao je njegov kick servis na moj beckhand. Tijekom cijelog meča sam se mučio sa tim udarcem. Igrao sam svoj najbolji tenis ove godine. Kada prođe razočarenje zbog poraza, sigurno je da ima mnogo pozitivnih stvari koje nosim sa ovog turnira" dodao je Đoković.

Kopirati
Drag cursor here to close