Španjolac pojasnio

Alcaraz: Golf me preporodio

Carlos Alcaraz je bio dugo bez osvojenog turnira. Od Wimbledona do Indiana Wellsa je poprilično dug period. Španjolac je bio u nekoj krizi, ali se vratio.
Sport / Ostali sportovi | 28. 03. 2024. u 16:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Carlos Alcaraz polako hvata pravu formu. Osvojio je Indian Wells, prvi turnir nakon Wimbledona prošle godine. Finale u Indian Wells bilo je
prvo nakon Cincinnatija. Kojeg je izgubio od Novaka Đokovića. Poslije tog poraza, Alcaraz definitivno nije bio onaj pravi. Ni blizu.

Do kraja godine nije osvojio niti jedan turnir. Ni početak ove nije bio obećavajući, ali se vratio. Trenutačno je u Miamiju, gdje će naravno pokušati otići do kraja. Španjolac je pojasnio kako se vratio na pravi put:

"Nisu stvari izgledale dobro, posebno ne nakon poraza od Zvereva u polufinalu Australian Opena. Nisam se osjećao ugodno na terenu, nisam mogao pronaći svoju igru. Nekako sam se sve manje zabavljao na terenu. Međutim, uspio sam neke stvari promijeniti. U Indian Wellsu sam svaki dan igrao golfa i to mi je pomoglo. Turnir u Indian Wellsu je mislim bio prekretnica. Sada je situacija pod kontrolom, sve je u redu, sve je mirno", pojasnio je Španjolac. Carlos je trenutačno u Miamiju, igra na turniru, prvom velikom kojeg je osvojio u karijeri.

"Ovo je divan turnir i energija ovdje je posebna, ljudi su nevjerojatni i mnogo navijaju, baš su uključeni. Miami je prvi veliki turnir koji sam osvojio i igrao sam posebne mečeve ovdje, imao sam ovdje jako lijepe uspomene, pa je za mene važniji od drugih."

Kopirati
Drag cursor here to close