Europska liga

Zvezda upisala prvu pobjedu u Europskoj ligi

Crvena Zvezda upisala je prvu pobjedu u grupnoj fazi Europske lige protiv Ferencvaroša. Rezultat je na koncu glasio 4:1 za Beograđane.
Sport / Nogomet | 06. 10. 2022. u 23:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Crvene zvezde pobijedili su Ferencvaroš s visokih 4:1 u sklopu 3. kola Europske lige na Marakani. S prvom pobjedom srpski se sastav vratio u igru za proljeće u Europi.

Već na poluvremenu bilo je 2:0 za Zvezdu, zabili su Kanga s bijele točke i Mitrović, a u drugom dijelu pala su još tri pogotka.

Prvo je Katai povisio na 3:0, a potom je Kanga sjajnim pogotkom s 25 metara povećao na 4:0. Utješni pogodak za goste zabio je Zacharissien.

Nakon tri odigrana kola Europske lige Ferencvaroš ima šest bodova, koliko ima i drugoplasirani Monaco. Na trećem je mjestu Crvena Zvezda ima tri boda, koliko i turski Trabzonspor.

Video: UEFA EUROPA LEAGUE (3. kolo): Crvena zvezda - Ferencvarosi 4:1 / 6. 10. 2022.

Gosti iz Mađarske imali su veliku podršku navijača, koji su stigli u Beograd s čak 25 buseva. Njihovim dolaskom nastao je pravi kolaps na granici, četiri sata su ondje zadržani, ali naposljetku su stigli na vrijeme.

U drugom susretu skupine H Monaco je svladao Trabzonspor na domaćem terenu s 3:1.

Ben Yedder (14 i 45+2) i Disasi (55) pogađali su za komčad iz Kneževine, dok je za Trabzonspor strijelac bio Bakasetas (72). GOLOVI

       
Standings provided by Sofascore
   
Kopirati
Drag cursor here to close