Kanga i Bukari

Sukob igrača Zvezde na poluvremenu

Utakmicu je obilježio međusobni sukob igrača Crvene Zvezde na kraju poluvremena, Bukarija i Kange. Gabonac i Ganac su se našli u klinču, pored klupe pa su intervenirali i ostali suigrači, tim menadžer Crvene Zvezde Goran Negić.
Sport / Nogomet | 09. 09. 2022. u 10:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sezona u Crvenoj Zvezdi nije krenula onako kako se očekivalo. Iako je ždrijeb za Ligu prvaka nudio priliku, prvak Srbije svoju nije iskoristio nakon čega je došlo do smjene na klupi, pa je trenera Stankovića zamijenio Miloš Milojević. Zvezda je u posljednjem prvenstvenom kolu osvojila samo bod, nakon čega je poražena od Monaca u prvom kolu Europske lige.

Imali su domaćini prilika na utakmici, preko Bukarija, Pešića i Kange, ali za sve promašaje kažnjeni su u 78. minuti kada je gostima dosuđen jedanaesterac kojeg je Embolo pretvorio u pogodak.

Utakmicu je obilježio međusobni sukob igrača Crvene Zvezde na kraju poluvremena, Osmana Bukarija i Guélora Kange. Gabonac i Ganac su se našli u klinču, pored klupe pa su intervenirali i ostali suigrači, tim menadžer Crvene Zvezde Goran Negić.

Video: Sukob Kange i Bukarija 

"Nisam vidio to. Nogomet je igra emocija. Ključa... To što znam je da su se u svlačionici izgrlili. Takve stvari ne trpim. Mi smo momčad. Ako treba da se riješi, treba da se riješi interno", kratko je prokomentirao situaciju trener Zvezde Miloš Milojević.

Kopirati
Drag cursor here to close