Bez pritiska

Zrinjski ne misli stati: Jakirović najavio pojačanja na zimu

Pobjedom nad Željezničarom 3:0 Zrinjski je učvrstio svoje prvo mjesto i napravio prilično veliku zalihu bodova za zimsku pauzu.
Sport / Nogomet | 01. 11. 2021. u 20:24 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Zrinjskog Sergej Jakirović više puta je istaknuo kako njegova momčad ruši tradicije ove sezone, pa je sada srušena i tradicija da Plemići nisu dugo dobili Željezničar, a jednako dugo mu nisu dali pogodak.

"Zaslužena pobjeda iako nisam bio zadovoljan prvim dijelom, previše smo žurili, bili smo nestrpljivi. Presložili smo se u poluvremenu, a pomogao nam je gol Bašića nakon kojeg je bilo pitanje vremena kada će pasti drugi. Mirno smo priveli utakmicu kraju i zasluženo pobijedili", rekao je Jakirović.

Iako njegova momčad izgleda dominantno, u svim segmentima je ili na vrhu ili pri vrhu, Jakirović je najavio da će na proljeće biti čak i jači.

"Naravno da se planiramo pojačavati, napraviti doselekciju, radi se na skautingu, nije lako dovesti igrače u Zrinjski, pošto nemaju sliku o kakvom se klubu radi. Igrači iz Hrvatske i regije misle da kada dođu ovdje, da se zakopaju, da im je gotova karijera, ali oni dolaze u najtrofejniji bh. klub u posljednjih 20 godina. Kad im propadnu sve opcije, onda će te nazvati za dva mjeseca i reći da dolaze, a mi takve ne želimo. Mislim da smo napravili zaokret u transfer politici i da se to vidi", dodao je Jakirović.

Iduće kolo donosi nastavak serije derbija za Zrinjski. Plemići su dobili sve i jedan derbi, pa namjeravaju dobiti i Borac.

"Idemo utakmicu po utakmicu, puno je lakše igrati derbije kada imaš zalihu bodova. Protiv Borca idemo na tri boda i želimo pobjedu pred svojim navijačima".

Kopirati
Drag cursor here to close