Plemići povećali prednost

Zrinjski na praznom Veležovom stadionu rutinski protiv Sarajeva

U jednom od derbija 20. kola Zrinjski svladao Sarajevo i povećao svoju prednost na vrhu ljestvice.
Sport / Nogomet | 26. 02. 2023. u 19:20 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sarajevo se prilično pojačalo ove zime, na Koševo je stiglo veliki broj igrača, uključujući i nekoliko bivših i sadašnjih reprezentativaca, no to nije napravilo veliku razliku.

Bljesak.info / Strijelac Mario Tičinović

Zrinjski je drugi put ove sezone svladao Sarajevo (2:0) i ovom pobjedom odvojio se na ljestvici, te sada ima šest bodova prednosti, uz utakmicu manje. Derbi sa Sarajevom igran je na neutralnom terenu, na stadionu Veleža, pa je i to išlo u korist Plemićima. 

Na praznom stadionu, bez gledatelja, ali po teškom vremenu, uz vjetru i kiši, Zrinjski je bio bolji od blijedog Sarajeva i praktično rutinski odnio 2:0 pobjedu.

Aktualni prvak poveo je u 33. minuti iz prvog udarca u okvir. Dugu akciju završio je na asistenciju Nemanje Bilbije Mario Tičinović, prelijepim lob udarcem s ruba šesnaesterca.

Bljesak.info / Mario Tičinović

U drugom dijelu Sarajevo je ušlo malo ambicioznije, ali opet nisu uspjeli ugroziti gol Zrinjskog kojeg je čuvao Marko Marić. Ovaj put Tičinović je bio asistent, a strijelac Bilbija koji je glavom pogodio nakon loše procjene Muhameda Šahinovića. 

Treba reći i da je kod Zrinjskog debi ubilježio Tomislav Kiš, dok Marsel Ismajlgeci nije bio u sastavu.

 

Kopirati
Drag cursor here to close