Jedanaesta u nizu

Zrinjski na korak do rekorda: "U Tuzli su šanse 50-50"

Zrinjski će idućeg vikenda u Tuzli tražiti 12. pobjedu, čime bi izjednačio rekord Željezničara iz sezone 2011./2012.
Sport / Nogomet | 04. 03. 2022. u 21:40 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski je protiv Radnika odigrao dva različita poluvremena, no zahvaljujući visokoj 4:0 prednosti iz prvog dijela u drugom je malo "povukao ručnu", pa je tih 45 minuta utakmice "izgubio".

Ipak, ova 4:1 pobjeda dovoljno je da se poveća prednost prije nego svoju utakmicu odigra Tuzla City.

"Čestitam igračima na igri, pogotovo u prvom poluvremenu kada smo za samo 27 minuta riješili utakmicu. Možda smo se u drugom poluvremenu zadovoljli stanjem, stali na loptu malo. Htio sam sa zamjenama unijeti novu energiju, pružiti nekim igračima priliku da se nametnu. Mogu jedino zamjeriti primljen gol, ali nema veze, bitno je da smo napravili još jedan korak ka cilju", kazao je trener Zrinjskog Sergej Jakirović.

Bljesak.info / Plemići dobili 11. u nizu

Osim što se približio cilju, Zrinjski je produžio još dva niza. Nemanja Bilbija je 11. put zaredom zabio gol, a Plemići su slavili 11. u nizu. Ako pobijede Slobodu idućeg vikenda izjednačit će rekord Željezničara od prije 12 godina.

"Fenomenalno je da je Bilbija zabio, to je nevjerojatan niz. Što se Slobode tiče, bit će to zahtjevna utakmica, najviše radi terena, ali i jer oni igraju drugačije kući nego u gostima. Samo zbog lošeg terena, koji nije na prvoligaškoj razini, nitko tamo ne može dati najbolje. Zato očekujem izjednačenu utakmicu, šanse su 50-50, pa tko se bolje prilagodi", dodao je Jakirović.

Kopirati
Drag cursor here to close