Uzdanica Zrinjskog

Bašić: Život mi se promijenio od debija za Zrinjski

Sport / Nogomet | 03. 03. 2022. u 14:32 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Premda Zrinjski uoči zadnjih 13 kola ulazi s velikom bodovnom prednošću, s čak 14 bodova prednosti ispred Tuzle, sami igrači ne smatraju da su već sada završili posao.

"Atmosfera u ekipi je dobra, samim time što pobjeđujemo ozračje mora biti odlično. No, svjesni smo da nije ništa gotovo, nego idemo korak po korak do cilja", poručio je mladi veznjak Zrinjskog Ivan Bašić uoči sutrašnje utakmice s Radnikom. 

"Radnik je jedina ekipa od koje smo izgubili i to dovoljno govori da nas čeka zahtjevna utakmica. Ipak, dobrim pristupom rezultat neće izostati", dodao je Bašić.

Mladi nogometaš za mjesec dana napunit će 20 godina, a već odavno je standardni prvotimac Zrinjskog. Priznaje da mu je sve došlo munjevito, od nastupa za juniore do toga da se bez njega teško može zamisliti vezni red u ekipi Sergeja Jakirovića.
 
"Moram priznati da mi se posljednjih godina promijenio život. Otkako sam krenuo na pripreme s prvim timom, pa do prvih minuta za seniorsku momčad. Sve je krenulo prvim nastupom, u utakmici protiv Slobode kada sam i asistirao, a nakon toga sve je krenulo naprijed", zaključio je Ivan Bašić.
 
 
Kopirati
Drag cursor here to close