Korak do rekorda

Plemići razbili Radnik za 11. uzastopnu pobjedu

Mostarski Zrinjski uvjerljivo je svladao Radnik iz Bijeljine s 4:1, povećao svoju bodovnu prednost na ljestvici, te došao do 11. uzastopne pobjede.
Sport / Nogomet | 04. 03. 2022. u 20:00 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski je očekivano i bez ikakvih problema svladao Radnik iz Bijeljine s 4;1, te tako nastavio svoj fantastični niz premijerligaških pobjeda koji traje još od 26. rujna.
 
Bila je to 11. pobjeda momčadi Sergeja Jakirovića i sada ju samo jedna pobjeda dijeli od premijerligaškog rekorda.
 
Rekord još uvijek drži sarajevski Željezničar, a postavio ga je u sezoni 2011./2012. kada je momčad Amara Osima nanizala 12 pobjeda.
 
Zrinjski će biti u prilici izjednačiti rekord idućeg vikenda kada gostuje kod Slobode, a zanimljivo da je ovaj niz pobjeda počeo upravo protiv Slobode.
 
Bljesak.info / Publika ipak na tribinama
 
Plemići su 26. rujna pobijedili Tuzlake s 1:0 i od tada nanizali 11 trijumfa. Jedanaesti je došao danas pobjedom nad Radnikom, koji ih je jedini pobijedio ove sezone.
 
Ako je i bilo nekih neizvjesnosti uoči najbolje i najslabije momčadi ona je otklonjena nakon deset minuta igre. 
 
Bljesak.info / Niko Janković postigao prvijenac
 
Domaći su poveli u 6. minuti, Nemanja Bilbija prebacio je loptu glavom na drugu vratnicu gdje ju je dočekao Niko Janković za svoj prvijenac. Najbolji strijelac lige Bilbija postigao je gol već u devetoj minuti, nakon što je njegov udarac skrenuo Batar.
 
Do 18. minute sve je bilo gotovo. Ivan Bašić izveo je slobodan udarac s lijeve strane, lopta nije nikoga dirala i završila je u golu Radnika za uvjerljivih 3:0. Na sličan način pao je i četvrti gol. 
 
Bljesak.info / Azir Muminović nemoćan
 
Kerim Memija je centrirao, Batar je promašio loptu a ona je završila iza leđa nesretnog vratara Azira Muminovića.

Radnik je uspio ublažiti poraz a konačnih 4:1 postavio je Anez Vazda.

U drugom dijelu Zrinjski je pustio nogu s gasa, ali i bila je ovo više nego sigurna pobjeda Plemića koja će im donijeti čak 17 bodova prednosti ispred Tuzle, koja svoju utakmicu igra tek u ponedjeljak.
Kopirati
Drag cursor here to close