Pobješnjeli Braco

Žestoki napad Salihamidžića na Lewandowskog: To je dno dna

Sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić kritizirao je Roberta Lewandowskog i zamjerio mu što nije ispunio ugovor do 2023.
Sport / Nogomet | 21. 07. 2022. u 12:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bayern je iscijedio maksimum iz Barcelone za Roberta Lewandowskog, no čini se da čelnicima Bavarca još uvijek nije sjeo odlazak poljskog napadača.

Lewandowski je već predstavljen kao novi igrač Barcelone jučer u Miamiju, a u Bayernu još uvijek imaju zamjerke na poljskog napadača koji je iznudio odlazak.

Tako je to u intervjuu za Zeit formulirao Hasan Salihamidžić, sportski direktor Bayerna.

"Razumijevanje za stav Lewandowskog u ovom slučaju je 0,0. Robertov je stav dno dna. Ne razumijem zašto je to napravio. I ne samo zbog toga što sam kao igrač ispunjavao sve svoje ugovore. Ja bih to interno riješio s klubom i ispunio bih svoj ugovor", kazao je Salihamidžić.

Trener Bayerna Julian Nagelsmann također je posljednjih sati kritizirao transfer Lewandowskog. Njemački trener istaknuo je da ne razumije kako je Barcelona mogla napraviti ovakav transfer ako je u vrlo delikatnoj financijskoj situaciji.

Lewandowski je s Barcelonom potpisao ugovor koji vrijedi do 2026. godine, kad će on imati 37 godina i vjerojatno biti na samom kraju karijere. S Bayernom je osvojio sve što se osvojiti dalo, bio je osam puta prvak Njemačke, osvojio je i Ligu prvaka te pritom zabio 344 pogotka.

Svoje je najbolje igračke godine proveo u Bayernu, ali proslavio se u Borussiji Dortmund, s kojom je osvojio dva naslova prvaka Njemačke te zabio više od sto pogodaka.

Kopirati
Drag cursor here to close