Kriju kao zmija noge

Barcelona taji koliko će stvarno potrošiti za Lewandowskog

El Pais tvrdi da će Barcelona njemačkom prvaku stvarno isplatiti 60 milijuna eura, a dodatnih 10-ak milijuna "skriveno" je kao bonus koji će biti isplaćen ako Poljak odradi cijelu sezonu u redovima novog kluba - što će gotovo sigurno biti slučaj.
Sport / Nogomet | 18. 07. 2022. u 13:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: FC Barcelona | Twitter / Robert Lewandowski

Robert Lewandowski je nakon maratonskog pregovanja dobio odriješene ruke od Bayerna i potpisat će trogodišnji ugovor za Barcelonu.

Službeno, Katalonci su platili Bavarcima 45 milijuna eura, uz još oko pet milijuna u bonusima, no španjolski mediji danas pišu kako je taj iznos zapravo puno veći, a Barcelona ga skriva da se ne prikaže rastrošnom nakon velikih financijskih problema zadnjih godina.

El Pais tvrdi da će Barcelona njemačkom prvaku stvarno isplatiti 60 milijuna eura, a dodatnih 10-ak milijuna "skriveno" je kao bonus koji će biti isplaćen ako Poljak odradi cijelu sezonu u redovima novog kluba - što će gotovo sigurno biti slučaj, no tih 10 milijuna je ovim manevrom prebačeno u sljedeću fiskalnu godinu.

To nije sve, navodno je i sam Lewandowski dobio dosta veću plaću nego što je službeno objavljeno, stvarno će zarađivati čak 16 milijuna eura po sezoni, prenosi HRT.

Kopirati
Drag cursor here to close