Čudno i nama i treneru Bayerna

Nagelsmann: Barcelona kupuje igrače, a nema novca

"Da budem iskren, ne znam što se događa. Izgleda da su oni jedini klub na svijetu koji nema novca, a može kupovati koga žele. To je malo čudno i ludo”, izjavio je Nagelsmann.
Sport / Nogomet | 20. 07. 2022. u 09:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Bayerna Julian Nagelsmann ostao je bez najboljeg strijelca Roberta Lewandowskog koji je otišao u Barcelonu, a baš neki potezi katalonskog diva izazvali čuđenje kod trenera bavarskog diva. Naravno da se Nagelsmann pita ostalom kao i mnogi "obični" ljubitelji nogometa, kako to Barca može kupovati igrači kada već određeno vrijeme ima ogromnih novčanih problema.

U takvoj situaciji su uspjeli realizirati transfer Lewandowskog težak 45 milijuna eura, prethodno su iz Leedsa doveli Raphinhu za 58 milijuna eura. Ranije ovog ljeta Barcelona nije mogla registrirati Francka Kessiea pristiglog iz Milana i Andreasa Christensena koji su stigli bez odštete.

Vjerovalo se da se Katalonci moraju riješiti nekih igrača prije nego li mogu ponovno kupovati, pa se nagađalo o potencijalnim odlascima Ousmanea Dembelea i Frenkiea de Jonga, ali eto Dembele je potpisao novi ugovor, Nizozemac je i dalje u klubu, a Barcelona kupuje.

"Nisu doveli samo Roberta, već i mnoge druge igrače. Da budem iskren, ne znam što se događa. Izgleda da su oni jedini klub na svijetu koji nema novca, a može kupovati koga žele. To je malo čudno i ludo”, izjavio je Nagelsmann.

Kopirati
Drag cursor here to close