Još ništa nije gotovo

Salihamidžić kreće po Manea, žestoko upozorio Lewandowskog

I jedan i drugi imaju još godinu dana ugovora i žele promijeniti sredinu.
Sport / Nogomet | 08. 06. 2022. u 20:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bayernu su svjesni da će se Liverpool teško odreći jednog od svojih najboljih igrača, baš kao što se i Bavarci teško odriču Lewandowskog.

Situacija je slična. I jedan i drugi imaju još godinu dana ugovora i žele promijeniti sredinu.

Klubovi ih mogu zadržati, ali onda bi ih za 12 mjeseci morali pustiti bez obeštećenja. Ovo ljeto je jedina prilika kad mogu zaraditi (veliki) novac na njima.

Lewandowski je javno poručio Bayernu da želi ići (u Barcelonu). Mane se još nije službeno obratio i zatražio da ide sa Anfielda, ali se i to očekuje narednih dana kad se vrati iz Afrike gdje ovih dana igra za svoj Senegal. U međuvremenu se ''šalio i slušao glas naroda u Senegalu''.

Prethodnih dana klubovi su opipavali puls. Kako su javili engleski mediji, navodno Liverpool je glatko odbio prvu ponudu Bayerna u visini od oko 25 milijuna funti. Na Anfieldu smatraju da Mane vrijedi mnogo više, piše N1.

Izvor blizak Bayernu kaže da su u Munchenu svjesni da će pregovori s Liverpoolom biti teški. Navodno, Mane im je dao pristanak i rekao da želi samo u Bayern, a oni su ga zamolili da bude strpljiv.

Tim povodom, Iz Njemačke stiže vijest da se sportski direktor Bavaraca Hasan Salihamidžić sprema na put za Liverpool kako bi sjeo za sto sa rukovodstvom Redsa i pokušao naći rješenje koje bi zadovoljilo sve strane. S njim bi na put trebao krenuti i Oliver Kahn.

Vidjet ćemo hoće li se rješenje brzo naći ili ćemo gledati još jednu ljetnu sapunicu.

Sportski direktor Bayerna, Hasan Salihamidžić je u intervjuu za Bild govorio da je razgovarao sa napadačem ovog kluba, Robertom Lewandowskom.

Ovaj 33-godišnji napadač želi napustiti bavarski klub, a to je potvrdio i na javnoj press-konferenciji, ali izgleda da je Hasan Salihamidžić autoritativno podsjetio Poljaka na njegov ugovor.

"Lewandowski me je pozvao. Između ostalih stvari govorili smo i o njegovim javnim nastupima. Jasno sam mu objasnio da je njegova pozicija loša jer on još uvijek ima ugovor aktivan sa Bayernom", rekao je Salihamidžić za Bild.

Prema pisanju medija Lewandowski je isključivo rekao da želi preći u Barcelonu, koja je spremna platiti 32 milijuna eura Bayernu za usluge jednog od najboljih napadača svijeta.

Kopirati
Drag cursor here to close