Niko tražio jedanaesterac

Zakačili se Kovač i Tuchel

Igrala se 65. minuta kada je Kovač tražio jedanaesterac nakon jedne gužve u kaznenom prostoru svoje ekipe.To je razbjesnilo Tuchela koji se okrenuo prema Kovaču i nešto mu dobacio žestoko gestikulirajući.
Sport / Nogomet | 21. 12. 2023. u 09:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nije dobro prošao Niko Kovač s Wolfsburgom u dvoboju protiv svog bivšeg kluba, Bayerna. Bavarci su pobijedili s 2:1 golovima Musiale i Kanea dok je Arnold bio precizan za Vukove. Svi golovi su pali u prvom dijelu, u drugom nije bilo prilika pa je Wolfsburg s 19 bodova ostao na desetom mjestu Bundeslige dok je Bayern drugi s četiri boda manje od Bayera.

Tijekom utakmice došlo je do verbalnog sukoba između Kovača i Bayernovog trenera Tomasa Tuchela. Igrala se 65. minuta kada je Kovač tražio jedanaesterca za Wolfsburg zbog nakon jedne gužve u kaznenom prostoru svoje ekipe.

To je razbjesnilo Tuchela koji se okrenuo prema Kovaču i nešto mu dobacio žestoko gestikulirajući. Hrvat mu nije ostao dužan, bilo je tenzija između dva trenera, ali sve je smirio četvrti sudac. Kovač nakon utakmice nije pričao o tom incidentu, ali je jasno objasnio što je bio problem za njegovu momčad:

"Željeli smo staviti naše protivnike pod pritisak visokim presingom, ali u prvom poluvremenu nismo igrali čvrsto na loptu. Teško je igrati protiv Bayerna ako im se fizički ne suprotstavite jer njihovi igrači jednostavno imaju previše kvalitete. Dobro smo igrali u drugom poluvremenu, ali nažalost nismo dobili nagradu - rekao je trener Wolfsburga.

Kopirati
Drag cursor here to close