Bryan Zaragoza

Bayern dovodi "momka s ulice"

Bryan je u toj utakmici protiv Barcelone bio fenomenalan, postigao je dva gola u prvih pola sata, malo je nedostajalo da upiše i hat trick. Nešto kasnije će se naći na spisku izbornika reprezentacije Španjolske.
Sport / Ostali sportovi | 06. 12. 2023. u 09:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U posljednjih deset godina, Bayern je u svoje redove doveo pet igrača iz Španjolske. Novo ime, šesto je po svemu sudeći spremno. To je trenutačno igrač Granade, Bryan Zaragoza koji je ove sezone u 14 utakmica postigao pet golova. Pažnju na sebe, Bryan je skrenuo pažnju na sebe odličnom partijom protiv Barcelone, nakon čega se njegovo ime počelo "provlačiti" kroz nogometne krugove onih najboljih.

Čini se kako je ovaj put glavni konkurent Bayerna bio RB Leipzig koji je na kraju izgubio bitku. Bryan je u toj utakmici protiv Barcelone bio fenomenalan, postigao je dva gola u prvih pola sata, malo je nedostajalo da upiše i hat trick. Nešto kasnije će se naći na spisku izbornika reprezentacije Španjolske za utakmice protiv Škotske i Norveške, kao prvi igrač Granade nakon 1974. godine

Video: Bryan Zaragoza 

Christoph Freund je bio spreman za bitku do kraja i na kraju je Bayern kao i mnogo puta do sada bio ispred svih ostalih njemačkih klubova. Ono što se još samo čeka jeste zvanična potvrda Bayerna

predstojećeg ljeta aktivirati izlaznu klauzulu novopečenog reprezentativca i platiti Granadi 15.000.000 eura.

"Na kraju krajeva, ja sam uličan igrač. Tamo sam igrao kada sam bio mali, po susjedstvu. Sada sve radim na isti način. Uvijek sam volio nogomet i igram ga zato što uživam u njemu", kaže mladi Bryan.

Kopirati
Drag cursor here to close