Južna Koreja mora čekati

Yazan i Tamari odveli Jordan u finale

S druge strane Jordan je dobar, Jordan igra dobro cijeli turnir. Jeste iznenađenje ako znamo da se radi o Jordanu, ali ova reprezentacija je zaslužila to finale.
Sport / Nogomet | 06. 02. 2024. u 22:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Opet ništa. Velika generacija, nikada bolja mnogi će reći. Pa još novi izbornik Klinsmann. Realno, malo je toga ova Južna Koreja ponudila na turniru. Do polufinala je to bilo provlačenje, ali kako to u sportu ide. Može jedna utakmica, jedan meč, dva, ali teško može cijeli turnir. Osim ako se u nekim slučajevima ne radi o reprezentaciji Italije.

S druge strane Jordan je dobar, Jordan igra dobro cijeli turnir. Jeste iznenađenje ako znamo da se radi o Jordanu, ali ova reprezentacija je zaslužila to finale. Ako se već Maroko nije proslavio na Afričkom kupu nacija, onda se jeste na Azijskom njihov stručnjak Hussein Ammouta. Marokanac je u potpunosti nadmudrio kolegu na suprotnoj strani.

U prvih dvadeset minuta Južna Koreja nije ponudila ali ništa, ali je došla do zraka. Lee Jae-Sung pogađa stativu, dok na drugoj strani tek golman Jo Hyeon-Woo uspijeva usporiti raspoloženog Yazana. Ali ni on u 53. minuti nije mogao ništa nakon greške njegovih suigrača.

Kontru je završio baš Yazan. Za drugi gol se pobrinuo najbolji igrač Jordana, jedini koji igra u Europi, Mousa Tamari u 66. minuti. Koreja jeste nešto pokušavala, ali opet, Jordan je bio bliže trećem golu nego Koreja smanjenju vodstva. Ovo je tek peti turnir Jordana, do sada su dva puta zapeli u četvrtfinalu.

Kopirati
Drag cursor here to close