Ludi preokret Jordana

Irak izgubio utakmicu u kojoj je vodio do 95. minute

S igračem više Jordan je strpljivo čekao svoju priliku. Sve tamo do 95. minute. Prvo je Al Arab postigao gol za 2:2, a onda je šokirane Iračane koji gube loptu samo što se krenulo s centra dotukao Al Rashdan preciznim udarcem s 18 metara.
Sport / Nogomet | 30. 01. 2024. u 01:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Morate biti spremni na sve kada je u pitanju ovogodišnji Azijski kup. Najbolje je to potvrdila utakmica između Iraka i Jordana. Irak koji je igrao odlično na turniru, bio je veliki favorit, ali su nogometaši Jordana pokazali da znaju igrat.

Još u prvom poluvremenu su imali nekoliko situacija u kojima su vrlo lako mogli do gola, ali je Jalal Hassan nekoliko puta dobro intervenirao. Zadnja linija Iraka definitivno nije funkcionirala što je na kraju iskoristio igrač Al AhlijaYazan Al Naimat koji postiže vrlo lijep gol. Međutim, u nastavku je Irak zaigrao bolje, pa je preko Suada Natiqa i Aymena Husseina napravio preokret.

Upravo je taj drugi gol Iraka na čudan način odredio daljnji tok utakmice. Hussein je imao žuti karton, a zbog proslave gola van terena je dobio drugi žuti. Iako nije imao dodira s tribinama. S igračem više Jordan je strpljivo čekao svoju priliku. Sve tamo do 95. minute. Prvo je Al Arab postigao gol za 2:2, a onda je šokirane Iračane koji gube loptu samo što se krenulo s centra dotukao Al Rashdan preciznim udarcem s 18 metara.

Svoj sjajan nastup na turniru okončala je i reprezentacija Palestine. Katar, domaćin je opravdao očekivanja, iako nije briljirao u ovom susretu. Palestina je vodila golom Odaya Dabbagha ali nije izdržala u sudačkoj nadoknadi prvog dijela. Hassan Al Haydos je postigao gol. U četvrtoj minuti nastavka Akram Afif je realizirao jedanesterac koji je skrivio Mohammed Saleh.

 

Kopirati
Drag cursor here to close