Japan vodio na kraju izgubio

VIDEO I Iran u 94. minuti izborio polufinale

Danas smo vidjeli sjajnu utakmicu možda i najboljih reprezentacija na ovom turniru, Irana i Japana. Japan je vodio golom Morite, ali je Iran u drugom dijelu napravio preokret.
Sport / Nogomet | 03. 02. 2024. u 17:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tri mjesta su popunjena u polufinalu Azijskog kupa. U polufinalu su Jordan, kao veliko iznenađenje, te očekivano Južna Koreja i Japan.
Južna Koreja se prvo provukla protiv Saudijske Arabije golom u devetoj minuti nadoknade, nakon toga je prošla Australiju na produžetke.

Prvo je Hwang Hee-chan pogodio s bijele točke u 96. minuti, a onda je u 104. minuti najveća zvijezda ove reprezentacije postigao gol za slavlje 2:1. Protivnik Južne Koreje u polufinalu će biti Jordan koji je svoju priču nastavio. Hanonova je lopta nespretno pogodila u 66. minuti i upravo je taj autogol odlučio susret kontra Tadžikistana. Danas smo vidjeli sjajnu utakmicu možda i najboljih reprezentacija na ovom turniru, Irana i Japana. Japan je vodio golom Morite, ali je Iran u drugom dijelu napravio preokret.

Video: Iran - Japan 

Azmoun je podvalio sjajnu loptu za Mohebja, igrač Rostova se sjajno uvukao iza leđa Japancima i lijepo pogodio za 1:1. Bio je Iran blizu drugog gola, tri dobre prilike su propustili igrači Amira Ghalenoeija. Na kraju su bolju igru naplatili u trećoj minuti nadoknade.

Nesporazum Tomiyasuja i Itakure rezultirao je prekršajem ovog drugog nad Khalilzadehom. Jedanaesterac bez dileme, iskusni Jahanbakhsh šutira, jako precizno i Iran je u polufinalu, čeka boljeg iz duela Katar - Uzbekistan.

Kopirati
Drag cursor here to close