Rat na terenu rat na tribinama

VIDEOI Četiri crvena kartona, kraj utakmice USA - Meksiko prije vremena

Tijekom cijelog susreta je bilo problema na tribinama, sukoba navijača, baš kao i na terenu. Prvi put je nastala velika gužva u 68. minuti nakon što je César Montes pokosio mladog Folarina Baloguna.
Sport / Nogomet | 16. 06. 2023. u 10:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Liga nacija u CONCACAF zoni je stigla do završnice. Velikih dilema tu nema, o pobjedniku će odlučiti duel SAD i Kanade. Kanada je bez većih problema savladala Panamu, dok su u drugom polufinalu derbi igrali SAD i Meksiko.

Očekivano, na utakmici je bilo svega. Na kraju je završila nešto ranije nego što je trebala s obzirom na to da je sudac odlučio svirati kraj u sedmoj minuti nadoknade, od 12 koliko ih je bilo predviđeno, a razlog je bio homofobni ispad meksičkih navijača. Amerikanci su slavili 3:0, dvostruki strijelac je bio Christian Pulisic, dok je Ricardo Pepi bio strijelac trećeg gola.

Tijekom cijelog susreta je bilo problema na tribinama, sukoba navijača, baš kao i na terenu. Prvi put je nastala velika gužva u 68. minuti nakon što je César Montes pokosio mladog Folarina Baloguna. Na kraju je u toj situaciji crveni karton dobio Weston McKennie.

Pet minuta prije kraja utakmice došlo je gužve uz aut liniju, naguravanja Desta s jedne te Alvareza i Arteage s druge strane. Na kraju isključeni Dest i Arteaga. Iván Arcide, glavni sudac je ranije svirao kraj, zbog velikih tenzija na tribinama.

Video: USA - Meksiko 

Amerikanci su nakon ove pobjede produžili seriju u međusobnim dvobojima na šest utakmica bez poraza (tri remija tri pobjede) što je najduži niz još od 2015. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close