Stopostotni u 2023.

VIDEO | Plemići derbi čekaju u Tuzli, Rendulić ostao bez još jednog igrača

Mostarski Zrinjski u srijedu je s 3:0 pregazio Tuzla City, ali neće se vraćati u Mostar jer u subotu ih čeka utakmica kod Borca u Banja Luci.
Sport / Nogomet | 06. 04. 2023. u 13:04 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HŠK Zrinjski je na 10 pobjeda u 10 utakmica u 2023., ali njihov niz pobjeda nakon trijumfa na Tušnju sada je došao do brojke 12. 

U prvoj utakmici polufinala Kupa BiH Zrinjski ne samo da je pokazao kako je klasu iznad ostalih, nego je s pobjedom 3:0 protiv Tuzla Cityja praktično osigurao finale. Iako trener Krunoslav Rendulić ne misli tako.

"Od samog početka bila je jednosmjerna utakmica. Došli smo kao da se igra samo jedna utakmica i odmah dali do znanja da smo došli pobijediti. Činjenica je da imamo veliku prednost, ali nije ništa gotovo i treba biti oprezan u uzvratu. Ali trebamo biti ozbiljni i osigurati finale", istaknuo je Rendulić.

Video: Plemići silovito kroz Tuzlu

Njegova momčad ostaje u Tuzli odakle će otputovati ravno u Banja Luku gdje ih čeka prvenstveni derbi protiv drugoplasiranog Borca. Rendulić je nedavno ostao bez mladog Petra Sučića u sredini terena, a čini se da je sada na neko vrijeme ostao i bez Silvija Ilinkovića.

Mladi vezni igrač izašao je iz igre u 19. minuti i njegovo stanje još je neizvjesno, no to bi mogao biti hendikep Renduliću jer je Ilinković domaći igrač i upada u kvotu zaštićenog godišta.

"Neke izmjene napravili smo silom prilika, jer opet imamo određenih problema. Prvo se treba odmoriti i dobro osvježiti, a onda pokušati u Banja Luci odigrati još jednu dobru utakmicu", dodao je Rendulić.

Kopirati
Drag cursor here to close