Plemići po dobar rezultat

Rendulić će "miksati" ekipu za Tuzlu

HŠK Zrinjski će u prvoj utakmici polufinala Kupa Bosne i Hercegovine u Tuzli igrati protiv domaćeg Tuzla Cityja.
Sport / Nogomet | 04. 04. 2023. u 16:29 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Zrinjskog će do Uskrsa imati dva teška gostovanja. U utorak su otputovali u Tuzlu gdje u srijedu igraju prvu utakmicu polufinala Kupa BiH protiv domaćeg Tuzla Cityja, a onda ih u subotu čeka prvenstveni derbi kod Borca u Banja Luci.

Tuzla City ove sezone u prvenstvu igra jako loše, nisu nikog pobijedili još od prošle godine i prijeti im ispadanje, no u Kupu je druga priča.  

"Čeka nas gostovanje kod Tuzla Cityja, momčadi koja je dobra i ima jako dobar napadački potencijal. Čeka nas teška utakmica, ali nadam se da ćemo biti na tragu dosadašnjih rezultata i naša ambicija je da pobijedimo", poručio je trener Zrinjskog Krunoslav Rendulić prije polaska u Tuzlu.
 
Rendulić je još nakon utakmice sa Širokim Brijegom najavio da će biti promjena u ekipi za Kup utakmicu, ali "ne prevelikih".
 
 
"Bit će promjena sigurno, jer imamo problema s nekim igračima i vidjet ćemo u kakvom su stanju. Odlučit ćemo na dan utakmice s kojim sastavom ćemo ući u utakmicu", dodao je Rendulić.
 
Hrvatski stručnjak naveo je i igrače koji su nespremni ili nedovoljno spremni. 
 
"Sučić i Tičinović su izvan stroja, Sučić će biti malo duže nego Tičinović. Sretni smo što se Bekić napokon priključio, a Senića, Magdića, Juranovića muče neke viroze i vidjet ćemo u kakvom su stanju", zaključio je Krunoslav Rendulić.
 
Utakmica polufinala Kupa BiH između Tuzla Cityja i Zrinjskog igra se u srijedu u 15 i 30 na stadionu Tušanj. Prijenos je na Arena Sport TV. 
Kopirati
Drag cursor here to close