City sam na vrhu

VIDEO I Villa za tri minute srušila ono što je Arsenal gradio cijelu sezonu

Prvo je pogodio Bailey u 84. minuti, Pau Torres je ubacio, a onda tri minute poslije Jorginho poklanja loptu Tielemansu, ovaj gura u šansu Watkinsa koji efektno pogađa i možda čak ruši snove navijača Arsenala da bi mogli biti prvaci.
Sport / Nogomet | 14. 04. 2024. u 20:49 Feđa Ibrulj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako je danas odlučeno prvenstvo u Premiershipu, onda je redatelj baš imao posla. Jer prvo je Liverpool izgubio na domaćem terenu, dva sata kasnije i Arsenal. I dok Klopp ima problema s umorom, ozljedama igrača, Arteta za današnji neuspjeh jednostavno nema opravdanja. Za slabu partiju svoje ekipe.

Jeste Arsenal u svom stilu krenuo praviti pritisak, Jesus, Havertz su ali su se gosti bez problema obranili. Emery je odlučio ostati čvrsto u dva bloka i čekati svoju priliku. Jednu takvu su gosti dobili na poklon

Video: Arsenal - Aston Villa 

U svom stilu je Gabriel pogodio u leđa Zinchenka, lopta je došla do Watkinsa koji pogađa stativu. Još jednu priliku je bila ona Trossarda i to je bilo to od Arsenala. Mogli bismo reći za cijelu utakmicu. Arsenal je pokušavao, napadao, ali jalovo, bez pravih prilika. Arteta je u svom stilu pravio izmjene, pa je zamijenio Jesusa, Ødegaarda, Trossarda, dok su priliku dobili Jorginho, Martinelli, Tomiyasu koji nisu ponudili baš ništa.

Kao ni recimo Havertz koji je ostao cijelu utakmicu na terenu. Na drugoj strani Tielemans sjajno šutira nakon slabe reakcije Zinchenka, prečka i stativa su spasili Arsenal. Međutim, u završnici za samo tri minute Aston Vila postiže dva gola. Prvo je pogodio Bailey u 84. minuti, Pau Torres je ubacio, a onda tri minute poslije Jorginho poklanja loptu Tielemansu, ovaj gura u šansu Watkinsa koji efektno pogađa i možda čak ruši snove navijača Arsenala da bi mogli biti prvaci.

Kopirati
Drag cursor here to close