Premiership

Aston Villa nakon Cityja srušila i Arsenal, debakl Manchester Uniteda

Nogometaši Aston Ville nastavili su svoju bajkovitu sezonu u Premier ligi, oni su u susretu 16. kola na svom Villa Parku svladali Arsenal sa 1-0 te se tako primakli na samo dva boda zaostatka od vodećeg Liverpoola.
Sport / Nogomet | 10. 12. 2023. u 00:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tri dana nakon što je na istom mjestu svladala prvaka Manchester City s minimalnih 1-0, Villa je istim rezultatom nadigrala i doprvaka Arsenal za svoju 15. uzastopnu domaću pobjedu.

Strijelac jedinog gola bio je McGinn već u 7. minuti.

Pred sam kraj utakmice Havertz je uspio poslati loptu u domaću mrežu, ali sudac Gillett je poništio pogodak zbog igranja rukom.

Na snimci se vidi kako su rukom igrali i Havertz i branič domaćih Cash, a nakon dugotrajne provjere putem VAR-a procijenjeno je kako je prvi rukom ipak igrao Havertz, piše Hina.

Sažetak utakmice OVDJE

Treća Aston Villa sada ima 35 bodova, jedan manje od drugog Arsenala, a dva manje od vodećeg Liverpoola koji je ranije u subotu kao gost svladao Crystal Palace sa 2-1 (0-0). 

Palace je poveo golom Matete iz kaznenog udarca u 57. minuti, ali su Redsi do preokreta došli pogocima Salaha i Elliotta.

Najzanimljiviji trenuci s utakmice Crystal Palace - FC Liverpool OVDJE

Engleski nogometni velikan Manchester United u 16. kolu ovosezonske Premier lige pretrpio je još jedno poniženje izgubivši na svom Old Traffordu od Bournemoutha sa čak 0-3.

Bournemouth je do prednosti stigao već u 5. minuti golom Solankea, a u nastavku su Billing u 68. i Senesi u 73. minuti potvrdili prvu pobjedu "Trešnjica" na Old Traffordu u povijesti.

GOLOVI

Ovom pobjedom Bournemouth je skočio na 13. mjesto ljestvice sa 19 bodova, dok je United šesti sa 27 bodova, ali i već sedam prvenstvenih poraza ove sezone, piše Hina.

     
       Standings provided by Sofascore     
Kopirati
Drag cursor here to close