Al Hilla upisao 33. pobjedu zaredom

VIDEO I Ronaldo izgubio živce, zamalo udario suca

Igrač Al Hilala je zadržao loptu nakon čega je Ronaldo reagirao. Al Bulayhi je ostao ležati na terenu, Ronaldo je isključen i morao je napustiti teren.
Sport / Nogomet | 09. 04. 2024. u 09:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dok Al Hilal nastavlja svoju dominaciju u Saudijskoj Arabiji, Cristiano Ronaldo je očito sve nervozniji. U utakmici polufinala Superkupa Saudijske Arabije, Al Hilal je savladao Al Nassr 2:1, što je 33. vezana pobjeda ekipe trenera Jorgea Jesusa.

Al Dawsari i Malcom su bili strijelci za domaće, dok je Mané postavio konačan rezultat u devetoj minuti nadoknade. Ipak, u centru pažnje je bio Cristiano Ronaldo. Portugalac je u 86. minuti pokušao uzeti jednu loptu Al Bulayhiju, kako bi što prije izveo aut.

Igrač Al Hilala je zadržao loptu nakon čega je Ronaldo reagirao. Al Bulayhi je ostao ležati na terenu, Ronaldo je isključen i morao je napustiti teren. U jednom trenutku je izgledalo kako Portugalac želi udariti i suca Mohammeda Al Hoaisha.

Video: Crveni karton Ronalda 

Redatelj prijenosa je uspio "iskontroliati" situaciju pa se nije moglo najbolje vidjeti što se dogodilo u aut liniju. Čini se po fotografijama kako je Portugalac udario laktom igrača Al Hilala u želji da mu uzme loptu. 

Kopirati
Drag cursor here to close