Al Ain u finalu

VIDEO I Al Nassr izgubio na penale, Ronaldo ostao bez finala

Na kraju ide penal Ronalda u 118. minuti, pa dodatna lutrija. U kojoj je opet samo pogodio Ronaldo za domaće. Brozović, Telles i Otávio nisu. Gosti jesu sva tri i idu u polufinale.
Sport / Nogomet | 12. 03. 2024. u 00:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako su mnogi i prije početka sezone vidjeli barem u finalu azijske Lige prvaka, to se neće dogoditi. Al Nassr s Ronaldom, Brozovićem, Manéom, zaustavljen je u četvrtfinalu Lige prvaka.

U situaciji kada na drugom mjestu domaćeg prvenstva imaju dvanaest bodova manje u odnosu na Al Hilal. Pa se već sada može reći kako će sezona biti zaključena bez velikog trofeja. Potpuno iznenađujuće. Nakon prve utakmice Al Ain je branio gol prednosti.

Već u prvom poluvremenu Marokanac Rahimi postiže dva gola i njegova ekipa ima velikih 0:2. I finišu prvog dijela Ronaldo je tražio jedanaesterac, dok je u šestoj minuti nadoknade Abdulrahman Ghareeb smanjio na 1:2.

U nastavku Khalid Eisa loše reagira nakon šuta Otávia, pa je to 2:2. Ronaldo je u 60. minuti promašio nemoguće, prije nego što Alex Telles pravi preokret. Utakmica odlazi u produžetke. Tamo domaći ostaju s igračem manje, što koristi Al Shamsi, nakon greške golmana Najjara. Na kraju ide penal Ronalda u 118. minuti, pa dodatna lutrija. U kojoj je opet samo pogodio Ronaldo za domaće. Brozović, Telles i Otávio nisu. Gosti jesu sva tri i idu u polufinale

Video: Al Nassr - Al Ain
 
Kopirati
Drag cursor here to close