Veliki derbi u novom ruhu

Al Nassr slavio u velikom derbiju

Iako je palo sedam golova, nakon ove utakmice možda će se najviše pričati o promašaju Cristiana Ronalda iz 8. minute.
Sport / Nogomet | 23. 09. 2023. u 00:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sedmo kolo Super lige Saudijske Arabije zaključeno je velikim derbijem između Al Nassra i Al Ahlija. Na jednoj strani su bili Cristiano Ronaldo, Mané, Brozović, Talisca, na drugoj Firmino, Mahrez, Saint-Maximin. Ovaj se susret smatra najvećim saudijskim derbijem, a u njega su uraganski ušli igrači Al Nassra koji su poveli u 4. minuti golom Cristiana Ronalda, a u 10. je Talisca udvostručio vodstvo.

Kessié je smanjio zaostatak Al Ahlija u 30 minuti, nakon čega raspoložen Talisca u na kraju prvog poluvremena vraća Al Nassru prednost od dva gola. Riyad Mahrez u 50. minuti smanjuje na 3:2, da bi dvije minute kasnije Ronaldo zabio svoj drugi gol za 4:2. Treći gol za Al Ahli, za konačnih 4:3, zabio je Al Brikan u 87. minuti.

Video: Al Nassr - Al Ahli 

Iako je palo sedam golova, nakon ove utakmice možda će se najviše pričati o promašaju Cristiana Ronalda iz 8. minute. Tada je Al Nassr izigrao Al Ahlijevu obranu i Ronaldo je morao samo pospremiti loptu u mrežu, no on nije uspio zabiti u prazan gol s dva metra, već je pogodio stativu.

Kopirati
Drag cursor here to close